flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВАЖЛИВО!

13 березня 2020, 14:26

     У зв’язку з поширенням захворювання на COVID-19 (коронавірус) та з метою убезпечення від розповсюдження гострої респіраторної хвороби, масового поширення вірусної інфекції, Коростишівський районний суд Житомирської області звертається до громадян, які є учасниками судових процесів з проханням, за можливості, утриматися від участі в судових засіданнях у разі, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності учасників сторін та звертатися з письмовими заявами, на офіційну електронну пошту суду inbox@ks.zt.court.gov.ua, про слухання судової справи без їхньої участі.

    Також просимо громадян утримуватися від відвідин суду у випадках, якщо у них є ознаки будь-якого вірусного захворювання.

   Нагадуємо, що учасники судового процесу можуть отримати всю необхідну інформацію про стан розгляду справи на офіційному веб-сайті суду. 

 

Рекомендуємо ознайомитись: "Що треба знати про новий коронавірус?" Відповіді на основні запитання про COVID-19 – захворювання, викликане новим коронавірусом https://bit.ly/38J9WVQ

 

Дякуємо за розуміння!