flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про обрання голови та заступника голови Коростишівського районного суду Житомирської області

15 травня 2014, 10:32
Повідомляємо, що на виконання Закону України «Про відновлення довіри до судової влади в Україні» (від 8 квітня 2014 року № 1188-VII) 12 травня 2014 року в приміщенні Коростишівського районного суду Житомирської області відбулися вибори Голови суду та Заступника голови суду.
За результатами таємного голосування суддів Головою суду обрано Василенка Романа Олександровича, Заступником голови суду обрано Шимон Людмилу Сергіївну. 
 
Суддівський корпус та апарат Коростишівського районного суду Житомирської області щиро вітають Василенка Р.О. та Шимон Л.С. із призначенням на адміністративні посади. Переконані, що Ваш попередній досвід роботи на високих посадах, вагомі професійні досягнення, енергія та управлінський талант сприятимуть ефективному вирішенню викликів сучасності задля зміцнення й розбудови інституту судової влади. Бажаємо конструктивної роботи та втілення всіх Ваших намірів та планів на нових посадах. Щиро зичимо міцного здоров'я, невичерпних сил й успіхів у відповідальній державній діяльності.