flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Опитування відвідувачів щодо якості функціонування Коростишівського районного суду Житомирської області

05 червня 2019, 11:12

Опитування відвідувачів щодо якості функціонування Коростишівського районного суду Житомирської області

Долучайтеся – нам важлива Ваша думка!

 

З метою з’ясування, що саме на думку учасників судових проваджень, необхідно зробити для задоволеності громадян роботою суду в різних аспектах -  проводиться опитування відвідувачів Коростишівського районного суду за допомогою карток громадського звітування (КГЗ). Методологія карток громадянського звітування являє собою ефективний засіб оцінювання, який надає узагальнений відгук щодо якості з боку саме користувачів судових послуг, тобто тих, хто має безпосередній досвід перебування у будівлі суду.

 

Робота проекту «Проведення опитувань учасників судових проваджень із використанням методології карток громадянського звітування» у судах Житомирщини реалізована громадською організацією «Центр соціальної адаптації» за підтримки програми USAID «Нове правосуддя».

Мета проекту - це покращення доступу громадян до суду та підвищення ефективності, продуктивності та якості роботи судових установ.

 

Проект триватиме з 3 червня по 25 липня 2019 року.

 

Основна його задача - отримання інформації про стан задоволеності відвідування конкретного суду якістю судових послуг.

Анкетування є одним із підходів до вивчення якості роботи державних установ з точки зору користувачів їхніх послуг, з метою виявлення недоліків і розробки плану дій по їх усуненню.

Якщо Ви завітали до суду – отримати анкету можна у кабінеті №5 (канцелярія).

Опитування є добровільним і покликане вивчити думку громадян щодо організації роботи саме нашого суду. Дані проведеного анкетування слугуватимуть основою для напрацювання рекомендацій покращення надання Коростишівським районним судом судових послуг.

 

Для нас важлива думка кожного громадянина, тому Коростишівський районний суд надає можливість ознайомитися з анкетою за посиланням.

Заповнену анкету Ви можете надіслати електронною поштою на e-mail inbox@ks.zt.court.gov.ua  або звичайною поштою за адресою: 12501, м. Коростишів, вул. Героїв Небесної Сотні, 52.

 

Завчасно дякуємо за Вашу активність та відповіді.